Yoga – De warmste week 

Yoga ten voordele van de warmste week van VRT en StuBru.

Ook wij als Grobbendonkse Yogastudio willen onze schouders zetten onder dit prachtige initiatief! 

Het thema van dit jaar van de warmste week is ‘eenzaamheid’… Laat dat nu iets zijn dat we met onze Yogastudio willen aanpakken. Niemand verdient het om eenzaam te zijn… 

Laten we ons verbinden… 

 

Iedereen voelt zich weleens eenzaam of alleen. Wat is eenzaamheid precies? 

Eenzaamheid

Eenzaamheid is je niet verbonden voelen. Je ervaart een gemis aan een hechte, emotionele band met anderen. Of je hebt minder contact met andere mensen dan je wenst. Eenzaamheid gaat gepaard met kenmerken als negatieve gevoelens van leegte, verdriet, angst en zinloosheid en met lichamelijke of psychische klachten. Eenzaamheidgevoelens kunnen invloed hebben op je gezondheid, welzijn en kwaliteit van leven.

 

Wij als Yogastudio helpen hierbij om dat gevoel van leegte in te vullen door te gaan werken aan innerlijke blokkades zodat we de energie hebben om te gaan verbinden. Verbinden met onszelf en met anderen. Angst gaan overwinnen, verdriet gaan verwerken, enz…

Onze Yoga community die hier in Grobbendonk ondertussen 3 jaar leeft staat ook in teken van verbinding en daarbijhorend je gezondheid verbeteren.

De warmste week heeft dit jaar een thema dat me heel erg raakt omwille van een persoonlijke geschiedenis die ik gelukkig en door mindfulness, meditatie, yoga, lichaamswerk,… heb kunnen verwerken en afsluiten waardoor ik me nu helemaal geweldig voel. 

Yoga is kracht, het is zo sterk connecteren met jezelf, het is jezelf je innerlijk podium geven en groeien in wie je bent alsook wil gaan zijn. 

 

Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om een XL Yogales te geven op 14 december 2024. De opbrengst van de XL Yogales gaat integraal naar De warmste week van VRT en StuBru.

Hoe gaat dit praktisch in zen werk? 

De XL Yogales gaat een basis yogales zijn. Niveau Hatha Yoga waarbij we naast de yogaposes ook een meditatie doen en enkele ademhalingsoefeningen. 

De les zal anderhalf uur duren zodat we echt diep kunnen intunen en verbinden met onszelf en de mensen rondom ons. We maken deze les ook echt heel leuk… Er zal zeker ook gelachen worden want we willen vrolijkheid verspreiden.  

Je schrijft je in via onderstaande knop (inschrijven). Ja, je moet je even registreren om jouw plekje vast te leggen ook al kom je enkel voor deze actie even in aanraking met onze yogastudio. Als je bij ons registreert krijg je automatisch onze wekelijkse nieuwsbrief. Ik vertel je al wel dat die nieuwsbrieven wel super leuk zijn om te lezen! 😉 Wil je enkel deze actie meedoen en geen nieuwsbrieven ontvangen kan je jezelf uiteraard wel uitschrijven daarvoor en je registratie blijft. Maar toch… lees ze geregeld maar eens… We vormen al even een vaste waarde in Grobbendonk, houden veel yogalessen, pilates lessen, workshops, retreats, innerlijk werk, energetische therapie, familie opstellingen. Wie weet vind ook jij een plekje bij ons. 

Je hebt je geregistreerd (check even je spam voor de bevestiging) en dan kan je in onze online agenda naar 14 december gaan en jezelf inschrijven op de XL Yogales. Deze gaat door van 11u tot 12u30. 

Waarom registreren? 

We hebben het aantal deelnemers nodig om ongeveer een zicht te hebben op hoeveel centjes we naar De warmste week moeten storten. We plannen deze les ook buiten. Het is december dan dus het wordt een echte winteryoga. Met muts en warme kledij maken we er iets heel gezellig van maar stel dat we echt een binnenlocatie nodig hebben omdat het vreselijk weer is dan heb ik ook het aantal deelnemers nodig zodat ik de juiste binnenruimte kan voorzien. 

Na de Yogales kan je bij ons nog een Gluhweïn of warme chocolademelk kopen waarvan we de opbrengst ook aan de warme week schenken. 

Ik hoop dat ik ook jou kan warm krijgen om deze mooie actie te steunen en je bent ook meteen anderhalf uurtje aan het bewegen, verbinden en plezier aan het maken.  

xxx Lindsay en Kristof

Yoga - Verbinding ten voordele van de warmste week 2024

Inschrijven hieronder

11u – 12u30 

Locatie: Grobbendonk / Bouwel 

Prijs 20 euro